Vår personvernprinsipp 

 

Hvem er vi? 

Jeg Willy K Pedersen, Kursholder,Behandler og Eieren og administrert av nettstedene www.reiseninnover.no og www.eventyrbilder.noDenne personvernpolitikken er for nettstedene www.reiseninnover.no og www.eventyrbilder.no og lagd og administrert av Willy K Pedersen ved Reisen Innover. 

Hvilken informasjon samler vi fra deg? 

1. Nyhetsbrev Abonnenter

Hvis du abonnerer på våre nettsteder (www.reiseninnover eller www.eventyrbilder.no) for å motta  vårt nyhetsbrev, krever vi bare en e-postadresse og fornavn. Vi krever ikke annen informasjon.  Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, som kanskje krever e-postadressen din, blir denne informasjonen ikke brukt på noen måte. 

2. Kunde som meller seg på våre kurs eller handler varer fra butikken

Hvis du kjøper noen av våre produkter, kan du se delen nedenfor som heter Betalingspolitikk. 

3. Kursdeltakere.

Hvis du deltar på et kurs vil vi samle inn navn,adresse mail-adresse og telefon-nr. denne infoen vil ikke bli delt med noen andre noen gang. Ingen annen informasjon er lagret.          Du kan få slettet denne informasjonen når som helst. 

Hva gjør vi med informasjonen din? 

1. Nyhetsbrev abonnenter

Vi bruker e-postadressen din til å sende deg nyhets-mail om våre nyeste opplæringsprogrammer, blogg-innlegg og spesialtilbud på våre produkter. Vi gjør ikke, og vil ikke dele din epost med noen andre. Den brukes ikke på annen måte. 

Alle brukere 

Din e-postadresse er lagret på sikre servere, og disse nettstedene bruker standard internettkryptering (SSL) for å beskytte deg og dine data. 

Noen ganger kan e-posten din lagres på både www.reiseninnover.no og www.eventyrbilder.no. Dette skyldes at du kan abonnere på begge sider, men vi kombinerer alle våre abonnenter på www.reiseninnover.no. Det er fra dette nettstedet der vi sender våre e-postoppdateringer. Dette forhindrer oss i å sende deg samme e-post to ganger fra begge sider, hvis du skulle abonnerer på begge. 

Slik avmeller du deg nyhetsbrevet

På bunnen av hver e-postkommunikasjon du mottar fra oss, er det en abonnementsknapp. Dette vil automatisk avmelde deg fra all fremtidig kommunikasjon. 

Slik sletter du kontoen din hos Reisen Innover

Vennligst send oss en e-post på epost@reiseninnover.no, og vi vil slette din konto innen 24 timer. 

___________________________________________ 

Nettsiden 

Dette nettstedet og dets eiere tar en pro aktiv tilnærming til brukernes personvern og sørger for at de nødvendige skrittene blir truffet for å beskytte personvernet til brukerne gjennom hele besøkopplevelsen. Dette nettstedet overholder alle norske nasjonale lover og krav til brukers personvern. 

Betalingspolitikk 

Dette nettstedet aksepterer PayPal eller overføring til bankkonto, de behandler alle våre betalinger. Vi mottar ikke noen av betalingsinformasjonen din. 

Bruk av informasjonskapsler 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bedre brukerne opplever mens de besøker nettstedet. Når dette er aktuelt, bruker nettstedet et informasjonskontrollsystem som tillater brukeren ved første besøk på nettstedet å tillate eller avvise bruk av informasjonskapsler på datamaskinen / enheten. Dette overholder de siste lovkravene for nettsteder for å oppnå eksplisitt samtykke fra brukerne før de forlater eller leser filer som informasjonskapsler på brukerens datamaskin / enhet.