TRANSMUTASJON NYHETER Februar

Oppdatert: 29. juli 2019I januar hadde jeg den fantastiske muligheten til å gjøre det nye årets show i Renee Baribeaus vinter solstice møte. Talen jeg holdt og øvelsen jeg ble ledet ble veldig godt mottatt. Jeg trodde du kanskje vil se presentasjonen min. Du kan klikke på:


https://youtu.be/tpP_aVhMpKE


De siste par årene har vært så fulle av forandring og fjerning av deler i min personlighet, så det reflekterer ikke lenger hvem jeg er nå. Og mange av oss føler at det som er kjent for oss, dør, hva vi vet og hva vi kan stole på.


Dette bringer oss tilbake til naturens språk og til syklusene av død og gjenfødelse.


Mitt liv, selv før jeg begynte å praktisere sjamanisme, var fylt med et dypt ønske om å få folk til å føle seg elsket og verdig til å være her. Jeg har alltid, og fortsatt føler, så mye ubetinget kjærlighet til mennesker og selvfølgelig for hele livet. Men samtidig ser jeg at jeg gjør den paradoksale dansen av å være «kjærlighet», mens egoet mitt / min personlighet fortsatt faller inn i separasjon og dømmekraft.


Jeg lærer fortsatt, prøver fortsatt å synge min autentiske sang i verden. Men jeg blir så fanget opp i fakta som:


Det er for mange mennesker på jorden.


Folk velger å føde og dyrker dem med forurenset vann, luft og mat. Babyer kommer med sykdommer som ingen barn eller familie trenger å oppleve. Folk mister all sans for menneskeheten.


Og de fleste kjenner ikke språket i naturen. Og hvordan kan en spesie overleve, hvem lærer ikke sitt morsmål. Hvordan kan vi lære visdom av naturen, som forsyner oss med livet, i stedet for å tro at vi er den mest utviklede av artene og ha herredømme over naturen og livet.


Mens jeg hele tiden tenker på disse tingene, føler jeg at jeg er sterkt kalt for å gå innover. For min tenkning er ikke produktiv.


Mine inspirerende ord er på en måte meningsløst. Men på samme tid åndelige energier nærmere, danse med meg, forlate og komme tilbake og gi meldingen med stor mystisk informasjon om prosessen med å slippe løs, men også om mirakler som er mulig gjennom de virkelig gamle sjamanistiske praksis - ikke de overfladiske praksis og seremonier som bare får deg til å føle deg bra i en kort periode.


For å få disse miraklene til å skje, går vi gjennom en dødsprosess. For akkurat nå, noen av de kollektive sangene bare rive sanger - uten å forstå kraften i sine ord og tanker. Vi har ikke lenger våre opprettelseshistorier, som lærer oss hvordan vi kan synge med intensjon om skapelse og gjenfødelse.


Det er viktig, når vi står overfor død og holocaust, å si farvel til det som ikke lenger er nyttig for oss. Og så er det på tide å gå inn og dyrke og ta vare på vårt indre landskap gjennom dypt åndelig arbeid. Sett frøene for teksturer, farger, lyder, følelser, holdninger, og til og med de gode minnene, som hjelper oss til å huske hvordan vi kan skape og re-engasjere fullt ut i livet.


Kollektivet er forskjellig i forskjellige virkelighetsdimensjoner. Eller liker det jeg har skrevet om i årevis, at vi finner alle de forskjellige bølgene å ri på. For de som ønsker å bli med på å bli påminnet, er det på tide å fokusere sine energier på måter du aldri har valgt før.


I januar hadde jeg en veldig kraftig reise og et sjeldent budskap fra ånden verden.


De minnet meg om folk som reiser til forskjellige vesener i naturen, stadig blir fortalt at det er medfølelse for oss som vi vokse til høyere bevissthet og utvikling.


Hvis naturen er medfølende og vi er natur (vi er ikke bare knyttet til naturen) så hva sier det om vår egen essensielle natur.


Dette hjelper meg med noen av mine vurderinger. Men det er et progressivt arbeid å lære meg hvordan jeg kan ha medfølelse for meg selv.


Som jeg gjentar, er shamaner gartnere for energi. Da de hjelpende åndene ga meg denne undervisningen, endret det hele min forståelse av shamanisk praksis og helbredelse. For å fullt og helt forstår at vi er energi og sjaman ideell praksis, jobber vi bare med energi, noe som gir oss flere muligheter enn bare å behandle den døende skjemaer som vi ser i dag. Vi håndterer tanker som ble dannet gjennom feil og uutviklet tenkning. Vi tror vi har intelligens til å tenke oss gjennom alt. Men det kan det ikke.


Vi vet egentlig ikke engang å spørre om. Fordi vi ikke kjenner språket, som kan gjøre våre bønner til virkelighet. Jeg har reflektert dypt på hvordan det er når kraftord som tjener din hensikt, ikke kommer, så vær stille og la ditt hjerte snakke.


Det er viktig for oss på dette tidspunktet å gi slipp på selv å tenke på utfallet av verden og våre liv. Det er nå på tide å være i stillhet, be, utføre dine seremonier med så mye energisk drivstoff som du kan og la visdom vår neste sceneshow.


Tro meg det vil dukke opp. Dette har det

Copyright 2018 Sandra Ingerman. Alle rettigheter reservert.


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Transmutasjonsnyheter Januar 2019

Når vi går inn i et nytt år, er det alltid en viss følelse av håp. Håpet er lyst når vi innser at vi har nye muligheter for helbredelse, vekst og forandring. Det er alltid nye dører og åpninger i det

Transmutasjonsnyheter Mars 2019

Sammen med Renee Baribeau ga jeg intervju på Michael Sandlers Show Inspire Nation. Det er et veldig godt intervju der vi dekker flere temaer om sjamanisme og om å utføre seremonier. For å se eller lyt

Transmutasjonsnyheter April 2019

I de siste månedene har jeg skrevet på Facebook og beskrevet noen fantastiske opplevelser som jeg hadde om natten. Siden flere av dere ikke er aktive på Facebook, deler jeg også dette med meg i Transm