Transmutasjonsnyheter April 2019

Oppdatert: 29. juli 2019I de siste månedene har jeg skrevet på Facebook og beskrevet noen fantastiske opplevelser som jeg hadde om natten. Siden flere av dere ikke er aktive på Facebook, deler jeg også dette med meg i Transmutation News.


Dette er hva jeg nylig fortalte deg om:


Jeg har hatt mine mest verdifulle visjoner om natten. I løpet av det siste året har jeg hatt visjoner og kraftige åndelige overføringer som har dypt påvirket kroppen min.


I fjor beskrev jeg på Facebook flere av overføringene jeg mottok fra en gruppe ånder, som jeg kaller The Ancient. Overføringene, meldingene og de helbredelsene jeg mottok, resonerer fortsatt i kroppen min.


I midten av natten våknet jeg fra en støy. Jeg kunne ikke sovne. Jeg lå bare i sengen. Plutselig la jeg merke til at jeg svømte rundt i universet. Jeg jobber mye i det tomme rommet og det er området der jeg gjør mitt opprettelses- og manifestasjonsarbeid.


Området jeg var i den kvelden var som det tomme rommet, men det hadde en annen kvalitet, jeg fløyte bare rundt i universell kjærlighet. Jeg så, følte og hørte at de universelle energiene som alle liv har spratt opp, består av ren ubetinget kjærlighet. Universet synger alltid kjærlighetssanger til oss. Kjærlighet bare fylt hver celle i kroppen min mens jeg svømte rundt i universet. Det var ingen ånder eller skapninger der. Jeg var bare i et rent kjærlighetsfelt.


Sangen og musikken var så lik den jeg hørte da jeg hadde en nær dødsopplevelse, da jeg nesten druknet i sjøen.


Hva transmisjonene ga meg, var å være klar over hvor mye ubetinget kjærlighet vi alle er i. Og hvert minutt av våre liv, er vi rammet av denne kjærligheten.


Jeg kan ikke si hvor ekstraordinær denne opplevelsen var!


Men det forlot meg med disse spørsmålene:


Hvorfor kan ikke folk kjenner denne kjærligheten som er rundt oss hver dag i uken, og hvorfor hører vi ikke musikken og sangen av kjærlighet, liv og skapelse?


Og hvordan kan vi begynne å komme gjennom denne kjærligheten fra universet til å strømme inn i dagens mørke kollektive?


Som jeg ofte rapporterer, er shamaner gartnere for energi. Hvordan kan vi dyrke denne typen kjærlighet i vårt kollektive?


Jeg vet at dette er noe jeg må fortsette med. Fordi hvis du kunne føle det jeg følte den kvelden, ville du vite at vi savner så mye av livets magi!


Et av temaene Renee og jeg snakker om i sjamans hul er viktigheten av å forstå styrken og betydningen av etableringshistorier. Det var etableringshistorier som i shamaniske kulturer ga veiledning til samfunnet, samt til shamanerne, å vite hvilke skritt som trengs for å leve harmoniske liv og også få inspirasjon til å skape helbredende seremonier. Opprettelseshistorier hjelper oss med å definere vår rolle i livet og gi oss meldinger om verdiene vi kan streve for å oppnå.


Når du forstår skapelsessangen og hvordan universets kreative krefter skapte deg, får du en bedre forståelse av vibrasjoner og energier som trengs for å fylle en ny substansverden.


På 1990-tallet da jeg skrev medisin for jorden; Hvordan å transformere miljøvern og personlige toksiner, informerte jeg om nødvendigheten av å reise / meditere å vite om sin egen skapelseshistorie, noe som betyr noe for deg. Jeg fortsetter å skrive om etableringshistorier i mine senere bøker som i Walking in Light: Den Everyday Empowerment of Shamanic Life.


Jeg tror absolutt at sikkerheten til sin egen skapelseshistorie er nødvendig for å fullt ut omfavne transfigurasjonspraksis. Fordi hvis du ikke kjenner kilden, hvordan kan du oppleve Kilde i deg selv? Uten å ha en sensorisk opplevelse av kilden i deg, blir praksis mer en rasjonell forståelse. Og det mentale konseptet om hva som menes med transfigurasjon til ens guddommelighet, har ikke drivstoffet eller energien til skapelsen vibrasjon til nytt liv, som i vårt arbeid har den vidt spredte effekten som vi alle håper på. Vårt arbeid må fylles med den sanne fysiske opplevelsen av kilden, guden, gudinnen, vår kreative universelle makt.


Så giv deg tid til å reise, meditere, eller gjøre noe som automatisk skriving, for å undersøke historien om skapelsen. Hvem skapte deg og livet på jorden?


Få en opplevelse av hvor omfattende den kreative energien er. Energien er uendelig og har ingen grenser. Føl kjærligheten som ble gitt inn i din skaperverk. Opplev det kreative lyset og reis deretter inn i deg for å finne kilden til ditt eget lys, som ligger innenfor deg.


Fullmåne er 19. april. Sammen, la oss oppleve de kjærlige energiene til universell makt og bringe den gjennom når vi lager et strålende lysvev i og rundt jorden.


Hvis du er en ny leser av Transmutation News, kan du ta del av "Creating a Human Web of Light" på dette nettstedet for å få instruksjoner for fullmåne seremoniene.


Josephine i vårt globale samfunn, ga meg fantastisk tilbakemelding etter at jeg skrev om Tracy Shulsingsers praktik i marsutgaven av Transmutations

Copyright 2018 Sandra Ingerman. Alle rettigheter reservert.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Transmutasjonsnyheter Januar 2019

Når vi går inn i et nytt år, er det alltid en viss følelse av håp. Håpet er lyst når vi innser at vi har nye muligheter for helbredelse, vekst og forandring. Det er alltid nye dører og åpninger i det

TRANSMUTASJON NYHETER Februar

I januar hadde jeg den fantastiske muligheten til å gjøre det nye årets show i Renee Baribeaus vinter solstice møte. Talen jeg holdt og øvelsen jeg ble ledet ble veldig godt mottatt. Jeg trodde du kan

Transmutasjonsnyheter Mars 2019

Sammen med Renee Baribeau ga jeg intervju på Michael Sandlers Show Inspire Nation. Det er et veldig godt intervju der vi dekker flere temaer om sjamanisme og om å utføre seremonier. For å se eller lyt