Transmutasjonsnyheter Januar 2019

Oppdatert: 29. juli 2019Når vi går inn i et nytt år, er det alltid en viss følelse av håp. Håpet er lyst når vi innser at vi har nye muligheter for helbredelse, vekst og forandring.


Det er alltid nye dører og åpninger i det kollektive energifeltet for å finne åndelig hjelp til transformasjon. Men mange av oss venter på å se om noen opptrer for vårt oppdrag i stedet for å oppdage skjulte og sjelden besøkte sfærer. På disse usynlige områdene er det faktisk veldig gamle kraftige allierte, klar til å hjelpe hvis vi søker dem ut, spør oss om det rette og lær oss hvordan vi skal jobbe med dem.


Flere og flere studenter forteller meg at de formidler energier fra eldre til verden. Og det er så mye visdom som venter på å være nyttig hvis vi tar det første skrittet og søker det ut.


Gjennom årene har jeg beskrevet at menneskets bevisstløse oppførsel, som kommer fra det grunnleggende prinsippet at de fleste av oss ikke fikk nærende kjærlighet som ville ha hjulpet oss til å vokse opp i modne mennesker, ære seg selv, andre og livet.


Hvis vi virkelig hadde opplevd den betingelsesløse kjærligheten som ble gitt inn i vår skaperverk, ville vi naturligvis bære energi av kjærlighet, lys, ærbødighet og respekt i hver eneste handling vi gjør og inn i hver aktivitet og i hvert møte med andre.


Vi kom hit for å minnes styrken av kjærlighet og lys.


Først må vi starte med oss ​​selv og lære oss igjen å gi oss ubetinget kjærlighet. Og så har vi en sjanse til å gjøre det samme med andre.


Og vi vet at det som er nødvendig, er å åpne boksen når vi setter oss inn og lærer jordens og naturens språk. Finn en skapning i naturen som tiltrekker deg - en stein, et blad, et gress, et tre, en elv, etc. Bli med i denne skapningen. La det være der det er, men gjør ditt beste for å besøke det daglig og fortelle det om dagen din, snakk med det som en venn.


Vær oppmerksom på naturens skapning som du har et forhold til med tiden begynner å varsle deg. Det tar tid å bygge en forbindelse med naturen fordi vi må åpne oss for en ny tankegang og til et nytt språk når vi forholder oss til andre arter vi deler Jorden med. Men hva en fantastisk praksis. Og oppdag hva det til slutt fører til. Du vil nok legge merke til at du åpner deg for et dypere forhold til deg selv og også til naturen. Lær naturens språk og se hvordan du endrer.


Hva en fin måte å hilse på nyttår. Du kan også tenke på om du vil gjøre en seremoni for å frigjøre smerten du er forberedt på å bli kvitt og ha en intensjon når vi gleder oss over håp og nye muligheter for nybegynnere, og i stedet for å fokusere på resultatet du vil ha , fokus på hvordan du kan utdype arbeidet ditt. Fordi det vil føre til den høyeste ytelsen for alt.


Fullmåne er 21. januar. La oss åpne oss for den ubetingede kjærligheten til universets styrke og Kilden, som utstråler vakre lys- og kjærlighetsfrekvenser, som er vevd inn i et strålende lett nettverk som omfavner, støtter, ærer og løfter opp alt liv.


Hvis du er en ny leser av Transmutation News, kan du få instruksjoner for fullmåne seremoni under "Opprette en menneskelig web av lys" på denne nettsiden.


Jeg blir med i vår sirkel for å holde det beste av alt liv når vi ruller inn i et nytt år!


Hvis du vil delta i Sandras kunngjøringer, kan du lese dem på den engelske originale siden.

Copyright 2018 Sandra Ingerman. Alle rettigheter reservert.


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

TRANSMUTASJON NYHETER Februar

I januar hadde jeg den fantastiske muligheten til å gjøre det nye årets show i Renee Baribeaus vinter solstice møte. Talen jeg holdt og øvelsen jeg ble ledet ble veldig godt mottatt. Jeg trodde du kan

Transmutasjonsnyheter Mars 2019

Sammen med Renee Baribeau ga jeg intervju på Michael Sandlers Show Inspire Nation. Det er et veldig godt intervju der vi dekker flere temaer om sjamanisme og om å utføre seremonier. For å se eller lyt

Transmutasjonsnyheter April 2019

I de siste månedene har jeg skrevet på Facebook og beskrevet noen fantastiske opplevelser som jeg hadde om natten. Siden flere av dere ikke er aktive på Facebook, deler jeg også dette med meg i Transm