Transmutasjonsnyheter Mars 2019

Oppdatert: 29. juli 2019Sammen med Renee Baribeau ga jeg intervju på Michael Sandlers Show Inspire Nation. Det er et veldig godt intervju der vi dekker flere temaer om sjamanisme og om å utføre seremonier. For å se eller lytte til intervjuet, her er linken https://youtu.be/6gd5FwlQib0


Jeg likte virkelig å gjøre mine online kurs. Jeg har lært på nettet i flere år. Disse kursene erstatter ikke workshops hvor du fysisk deltar og får en dypere følelse av fellesskap, som kan bygges opp av tromme, dans, synge, le og sammen utføre seremonier. Men i dagens verden gir nettkurs muligheten til å delta for folk som ikke kan reise til et verksted.


Jeg har lært mer om å undervise shamanisme ved å være på Facebook i flere år og lese hva som er skrevet og se spørsmålene fra kursdeltakerne mine.


Jeg har klart klart å identifisere hvor studentene mine blir, når de blir introdusert for å lage sjamanske turer. Og den delen som mangler, og som er vanskelig å forstå for folk, er å bygge utrolige sterke langsiktige relasjoner med de hjelpende åndene. Løsningen til en dyp shamanisk praksis er å møte en ånd i en reise og se det dypt inn i øynene, å føle kraften i pusten, og åpne ørene for det usynlige og høre inspirerende meldinger og få støtte til helbredelse.


Her i vest kommer nybegynnere i sjamanismen tilbake fra reisen og spør andre omgående hvorfor en ånd presenterte seg som en hjelper og hvordan de skulle forklare det som ble vist på reisen, i stedet for å gi tid til å bygge et sterkt forhold som man ville ha gjort med den viktigste personen i sitt liv.


Denne tilnærmingen setter slutt på vei til sjamanisme, siden ingen andre kan tolke betydningen av et slikt hellig forhold.


Jeg har jobbet så lenge med hjelpedusjene mine, så de er de eneste skapningene jeg snakker om med mine spørsmål, hjelp til helbredelse og forslag til seremonier. Jeg snakker med dem hele dagen, som jeg ville ha gjort med mine beste venner.


Jeg har innsett at studentferdighet i vår moderne kultur ligner på hvor mange mennesker oppfører seg med andre levende vesener som vi deler denne planeten med. Du kan sitte ved et tre og be om en melding eller litt hjelp. Men det er sjelden at en person besøker et tre hver dag i et år for bedre å bli kjent med hverandre og bli hverandres hjelpere.


Hva ville skje hvis vi bygget opp og etablerte sterke relasjoner med andre arter? Jeg tror vi bør lære å leve i harmoni og øke bevisstheten vår til sunnere og vennligere måter å leve på.


Du kan starte med en plante i ditt hjem. Besøk det hver dag og skape et gjensidig forhold til det. Du kan ikke høre ord på ditt eget språk, men over tid vil du lære et felles språk som gjør livet ditt til en følelse av et rart. Du kan begynne å øve med en stein eller en stein eller besøke favoritttreet ditt hver dag. Snakk med vannet du drikker og vasker deg hver dag. Dette er bare forslag.


Jeg vil legge til at da jeg først begynte å undervise omforming, kunne folk ikke helt forene med lyskilden som lever i oss og er vår ekte autentiske identitet. Jeg kunne se at denne vanskeligheten hadde å gjøre med så mange studenter som ikke hadde en anelse om sin egen skaperverk. Fordi hvis du ikke har et sterkt forhold til det guddommelige og til kilden, kan transfigurasjon bare bli et mentalt konsept og miste styrken for å forvandle en bevissthet som er tung til gyldent lys.


For å utdype arbeidet, vil jeg sette et frø for nødvendigheten av å skape sterke relasjoner til kilden, vår medfølende hjelp-ånder og å lære språket til de naturlige skapningene. Vi er sammenkoblet i livet.


Dette arbeidet vil øke bevisstheten til et vakkert sted hvor harmoni igjen kan komme tilbake mellom mennesker og hele livet. Hvis vi ikke fokuserer så mye på resultatene av vårt arbeid, lærer vi hvordan vi kan leve helt i nåtiden fordi vi er forsterket i slik magi, undring og ærbødighet.


Som jeg har sagt i tidligere utgaver, er jeg så stolt av arbeidet som lærerne som har trent med meg og som er oppført på www.shamanicteachers.com, gjør. De lærer unike verksteder og deler inspirerende verktøy for å hjelpe i disse tider.


Tracy Schulsinger er en av disse lærerne. Jeg elsker hennes arbeid. Da vi nylig var i kontakt, informerte hun om en flott praksis. Jeg tror at øvelsen er strålende og er perfekt for å ønske deg velkommen hverdagens ligning. Og det stemmer perfekt med min lære at shamaner er gartnere av energi.


20. mars gleder vi oss til vår / høstdagens ligning. Nedenfor er hva Tracy deler med vårt globale samfunn.


Shamanic Peace Garden


Tidlig i januar 2019, jeg og min sjamanske reisegruppe, som vi gjør hver måned, og vi ba om veiledning for "Hvilke intensjoner eller hvilken fokus er

Copyright 2018 Sandra Ingerman. Alle rettigheter reservert.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Transmutasjonsnyheter Januar 2019

Når vi går inn i et nytt år, er det alltid en viss følelse av håp. Håpet er lyst når vi innser at vi har nye muligheter for helbredelse, vekst og forandring. Det er alltid nye dører og åpninger i det

TRANSMUTASJON NYHETER Februar

I januar hadde jeg den fantastiske muligheten til å gjøre det nye årets show i Renee Baribeaus vinter solstice møte. Talen jeg holdt og øvelsen jeg ble ledet ble veldig godt mottatt. Jeg trodde du kan

Transmutasjonsnyheter April 2019

I de siste månedene har jeg skrevet på Facebook og beskrevet noen fantastiske opplevelser som jeg hadde om natten. Siden flere av dere ikke er aktive på Facebook, deler jeg også dette med meg i Transm