Transmutation News November 2018

Oppdatert: 29. juli 2019

Jeg har vært med deg i å utføre praksisene med å komme inn i et dypere forhold til Jorden, Vind, Vann og Ild. Jeg kan virkelig føle en forskjell i kroppen min. Jeg føler en dypere forbindelse til meg selv og til hele livet.

En dag spiste jeg et lite eple fra epletreet mitt da kjente jeg plutselig at vi er knyttet til ånden i de livsformene vi spiser. Jeg kunne føle røtter som vokser gjennom kroppen min og en dypere tilknytning til naturen.

Det vekket selvfølgelig forskjellige deler av fantasien min, og jeg begynte å tenke på at hver gang vi spiser kobler vi oss til livsformen vi inntar og tråder av forbindelsesform fra inni oss.

Jeg begynte å tenke på hvordan de av oss som er dedikert til vår åndelige praksis, ofte starter dage vår med vårt åndelige arbeid med takknemlighet. Og i november måned feirer folk i Amerika Thanksgiving.

Jeg begynte å lure på om det var en åndelig forskjell hvis vi før vi takket for maten spør om tillatelse fra landet der maten kom fra og til ånden der om å få spise av den overflod som Mor Jord gir oss sammen med hennes partnerskap med luft, vann, solen, månen, konstellasjonene.

Hvis du spør om tillatelse til "å ta" først, lurer jeg på hvordan det ville forandre ditt eget indre landskap, dine følelser, tanker, helse og din tilkobling til livet.

Vi vil absolutt fortsette med å være takknemlig og til og med bringe det dypere inn i vårt energifelt. Men hva om vi legger til praksisen med å be om tillatelse, samt å be om veiledning på måter vi kan lette våre skritt på Gaia.

Når vi gjør dette, forestiller jeg meg naturens krefter, forfedre og de eldgamle synger sangene av takknemlighet for oss.

Denne øvelsen kan også hjelpe oss med å gjøre endringer i kosthold og livsstil ettersom vi stiller oss inn på en dypere måter til energiene vi absorberer.


Fullmåne er 23. november. La oss få en dypere bevissthet og våkne fullt ut til vår ånd som er rent guddommelig lys,Ikke skjul den.

La det skinne i overflod i stedet for å prøve å holde inne lys ditt. La oss være sammen når vi deler vårt transformativt lys med Jorden og hele livet. Tenk på hvordan solen, månen og stjernene fremmer veksten. Lar du lyset ditt skinne sterkt nok til at det er en transformativ kraft?

Hvis du er en ny leser av The Transmutation News, velkommen. Vennligst les instruksjonene for vår fullmåne seremoni ved å besøke "Opprette en menneskelig web av lys"på hjemmesiden.(på engelsk)


En melding kom til meg under en spasertur. Når verden oppløses, er det bare ånd. Ved å gå gjennom de initiasjonene vi opplever nå, oppløser vi til våre åndelige selv.


Kunngjøringer:

Jeg har hatt en ganske vill og fantastisk opplevelse med å dele av mine nye vakre bøker. Vennligst gjør meg den tjenesten å skrive noen ord om disse bøkene på Amazonhvis du leser dem. Det hjelper andre i å vurdere bøkene på Amazon slik at folk vet om boken er verdt å lese. Hvis du liker The Book of Ceremonyog The Hidden Worlds, vennligst hjelp meg å få ordet ut!


Bli med meg i seremonien

I tider med destabilisering som vi er i nå, har jeg og tusenvis andre funnet at ved å utføre seremonier går vi inn i en følelse av å være knyttet til vårt åndelige lys og universets kreative krefter. Folk rundt om i verden har gått inn i det gamle transformative feltet av seremonielt arbeid i titusenvis av år.

Å utføre seremonier hjelper oss med å identifisere intensjonene og lidenskapen til vår sjel, helbrede gammelt traumer, misbruk, sår, smerter, svik, ære endringer i livet, mottar veiledning og skape en døråpning i de usette rikene for å kommunisere med hjelpende ånder fra dypet av vår sjel. Vi kan utføre arbeidet vi trenger for å bringe inn nye sunnere måter å leve på.

Seremonier får oss til å føle seg solid, styrket, og at vi har de åndelige musklene til å overkomme utfordringer. Og når vi forbinder våre hjerter med våre venner, våre kjære, vårt lokale og globale samfunn, er virkningen av arbeidet eksponentielt.


The Book of Ceremony: Shamanic Wisdom for Invoking the Sacred into Everyday Life Kan bestilles Klik here.

The Hidden Worlds (samskrevet med Katherine Wood)

Kan bestilles her, klikk her.

Og vær så snill å ikke glemme mine andre bøker og lydprogrammer samt Transmutation App. Du kan se listen ved å gå til: Amazon


intervjuer:

Jeg hadde muligheten til å bli intervjuet av noen fantastiske mennesker i forbindelse med boken The Ceremony.

Jeg har ikke alle mine intervjuforbindelser, men jeg legger ut de som jeg gjør.

Intervju med Teri Griffin Williams

Intervju med Christina Pratt på "Hvorfor sjamanisme nå"


Her er noen bemerkelsesverdige og kraftige bøker som du kan sjekke ut:

Jaes Seis er en strålende shamanisk utøver og lærer. Jeg har kjent henne lenge, og hennes historie om innvielse er ekstraordinær og en som de fleste aldri trenger å oppleve. Hun skrev en bemerkelsesverdig bok som tok mye mot å skrive.

Vennligst sjekk ut Awakening Darkness.

Sacred Art En Hollow Bone for Spirit: Hvor kunst møter sjamanisme av Imelda Almqvist

The Seven Secrets to Healthy and Happy Relationshipsav Don Miguel Ruiz Jr. og HeatherAsh Amara

Copyright 2018 Sandra Ingerman. Alle rettigheter reservert.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Transmutasjonsnyheter Januar 2019

Når vi går inn i et nytt år, er det alltid en viss følelse av håp. Håpet er lyst når vi innser at vi har nye muligheter for helbredelse, vekst og forandring. Det er alltid nye dører og åpninger i det

TRANSMUTASJON NYHETER Februar

I januar hadde jeg den fantastiske muligheten til å gjøre det nye årets show i Renee Baribeaus vinter solstice møte. Talen jeg holdt og øvelsen jeg ble ledet ble veldig godt mottatt. Jeg trodde du kan

Transmutasjonsnyheter Mars 2019

Sammen med Renee Baribeau ga jeg intervju på Michael Sandlers Show Inspire Nation. Det er et veldig godt intervju der vi dekker flere temaer om sjamanisme og om å utføre seremonier. For å se eller lyt