Reisen Innover

Jeg startet tidlig på 70-tallet med å meditere Transendental Meditasjon samt at jeg leste boken "Plantenes hemmelige liv". Da ble jeg tent. 21 år gammel startet jeg på en 3 årig utdannelse i naturmedisin ved European College of Natural Medicine, som innbefattet fotsoneterapi, øreakupuntur, urter, hømeopati, øyendiagnose, anatomi og fysiologi mm. 
Etter dette jobbet jeg en stund på en naturmedisinsk klinikk i Haugesund før jeg startet opp min egen naturmedisinske klinikk i Mandal da jeg var ca 25 år. Jeg drev den i noen år, men var litt rastløs, så jeg flyttet til København hvor jeg gikk en 3 årig healerutdanning ved Skandinavisk healer skole. 
   
                  I 1998 startet jeg på en 3 årig utdannelse til Qigonginstruktør hos Qigongmester Markus Bongart i Sverige. Senere startet jeg på en utdannelse som Shen/kairos terapeaut som er en healingmetode for å løse opp i Emosjonelle blokkeringer.
I 2005 kjøpte jeg og kjæresten min Elisabeth Finseth (som driver Norsk Medisinsk Qigong og Akupunktursenter www.medqigong.no) et hus på Grindvoll i Lunner, som vi har døpt Alvehøy. Her har vi kurser og behandlinger. Dette var en drøm som jeg har hatt i mange år.
Min interesse for Sjamanisme startet, og jeg fikk min første opplæring av Param Olsen. Senere gikk jeg på en ettårig utdannelse med Hovard Channing ved «Eagel Wings senter» i England etterfulgt av en ettårig utdannelse med Ross Heaven fra «The Four Gates Foundation». Videre har jeg gått to årig «Saivo sjamanskole» med Ailo Gaup, en toårig Lærerutdannelse i Sjamanisme med Sandra Ingerman og en toårig utdanning i Master of Intuition med Suzanna Axisa. Jeg har også Regresjonsterapiutdannelse med Gudrun Sanden og 3 årig Enhetsterapi med Dr. Audun Myskja,