SJAMANISTISK TROMMEREISE / SELVUTVIKLING

Kommer snart :-)

En reise inn i ditt indre landskap. En vei til selvinnsikt.

Selvutvikling ved hjelp av Sjamanistiske Trommereiser og Energi Medisin

 

Sjamaner over hele verden har brukt en eller annen form for rytme for å kommunisere med sine guider, for å få hjelp til å løse problemer i stammen eller for å heale fysiske og psykiske problemer.

Vi skal bruke denne kunnskapen til å komme i kontakt med våre guider og kraftdyr slik at vi også kan få den hjelp og veiledning som vi trenger for å gå videre i våre liv.

 Ved hjelp av sjamanistiske teknikker som Trommereise skal vi prøve å løse opp litt i våre blokkeringer og se hva det er som stenger for vår videre utvikling.

 Vi vil gjøre Trommereiser til de sjamanistiske verdener for å få hjelp av våre guider og kraftdyr til å se hvor vi har våre blokkeringer, hvor vi gir slipp på vår kraft, hvor vår styrke ligger og hvor vi kan hente energi. Vi skal også gjøre lette Qigong øvelser og energi øvelser for å styrke vår  indre energi.

 

Dette er et kurs som går over 2 helger av 2 dager hver

For å være med på del 2 må du ha  deltatt på del 1 eller ha gode kunnskap i sjamanistisk trommereise

 Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på kurs 1 da vi begynner med enkle øvelser og utvikler dem gradvis til mer avanserte øvelser. Selv om du har litt erfaring med Trommereiser og guider/kraftdyr, kan dette være et lærerikt kurs fordi det alltid skjer noe nytt og nyttig når vi kontakter guidene/kraftdyrene våre.

 Vi kommer til å gjøre trommereiser av henholdsvis 20 min hver gang, med forskjellige temaer. Etterpå snakker vi sammen, deler det vi har opplevd og prøver å forstå det.

pris 1800 kr

Noen få overnattingsplasser