TILBAKEMELDINGER

 

Dette var utrolig spennende og lærerikt ! Jeg har hat en fantastisk helg! Takk for all Lærdommen, Trommingen, Got selskap og gjestfriheten.

Elisabeth

Sjamankurs del 1

Utroligt spennende og lærerikt

 Det du driver med fortjener virkelig blest. Personlig har jeg hatt noen sjelsettende opplevelser på Alvehøy. 

 Jeg har opplevd sterke følelser, energier som stritter og energier som løsner og begynner å flyte. Jeg har opplevd sinne, tårer og latter. Jeg har kjent på tidligere opplevelser knyttet til bl.a. maktesløshet, frustrasjon, dårlig samvittighet samt dårlig selvfølelse, og jeg har opplevd at disse negative opphopningene i kroppen slipper taket. Det er rett og slett noe av det magiske ved særlig Emosjonell Healing. Skjønt det er ikke egentlig noe magisk ved det. Det er etter min erfaring bare så enkelt som at følelser og tanker er energier som, dersom de ikke får utløp, setter seg i kroppen og lager krøll. Emosjonell Healing låser opp i blokkeringene og både det følelsesmessige/mentale og det kroppslige blir bedre. å Voila! ;)

Bente

Emosjonell Healing

Emosjonell Healing låser opp i blokkeringer

 Trommereiser - En fantastisk spennede reise i eget sinn, i en varm, følsom og behagelig atmosfære. Jeg oppdager stadig nye sider ved meg selv. Jeg kommer garantert til å dukke opp  til trommereise hos deg flere ganger.

 Fredshealing  - Dette tilbudet ved hver nymåne er så vakkert. Nok en flott opplevelse med avspenning og personlig ettertanke som gevinst. 

Mona

Trommereise

En fantastisk spennede reise i eget sinn,

Kurs i trommereiser som Willy holder er en utrolig flott  og spennende opplevelse som jeg vil anbefale alle å bli med på.

Siden Willy er en veldig lun og varm person som jeg fikk fort tillit til,  bestilte jeg også en time hos han til healing.

Jeg var veldig spent på om dette kunne hjelpe meg med mine plager.

Allerede etter første  behandling begynte jeg å merke at det skjedde noe med meg. Jeg fikk mer overskudd.

 Jeg har nå valgt å ta en pause siden jeg føler meg i ganske så bra form.

Slik jeg har opplevd behandlingen, så er den veldig sterk på en positiv måte.

Takk for at det finnes et slikt sted med slike muligheter og mennesker som på Alvehøy

Aina

Emosjonell Healing

Allerede etter første  behandling begynte jeg å merke at det skjedde noe med meg